24 hores.

a Sant Joan

Si solament disposes d’un dia per a visitar Sant Joan d’Alacant t’oferim començar el dia desdejunant en la cafeteria Robenove, amb productes artesanals d’elaboració pròpia. També pots desdejunar en la xurreria San Juan.

Després et recomanem una visita a l’Esglesia Parroquial de Sant Joan Baptista, un dels elements patrimonials més importants de Sant Joan d’Alacant.

Segueix la teua ruta

pel mercat de proveïments

Productes locals

Però si el que vols és comprar productes locals, un bon lloc per a visitar és el Mercat de Sant Joan,

Productes típics gastronòmics

on pots adquirir els productes gastronòmics típics i fer un mos en la cantina. També pots prendre un aperitiu en els bars pròxims.
Plaza España, Ajuntament. 1984 (Sant Joan d’Alacant)

CONEIX-NOS MÉS

Si encara tens ganes de continuar descobrint Sant Joan, tot seguit et convidem a fer una breu ruta pel camí de Lloixa i l’assagador de la Coix.

Tanta activitat et deu haver donat fam, de manera que et convidem ara a anar a dinar, i pots fer-ho en el restaurant El Patio de San Juan, en un ambient relaxat i gaudint de la típica cuina mediterrània. Si desitges dinar en el centre, una altra opció és menjar a La Amstelería.

Casa del Rellotge

*Paser i sopar

A la vesprada, pots passejar per la zona comercial de la localitat, en la qual trobaràs tota mena d’establiments i on pots prendre alguna cosa en els bars del centre com El Nonno, Los Hierros, La Rambla o El 4 Duros. Una vesprada de compres et deu haver fet venir gana, així que et recomanem sopar en El Duetto.

Gaudir.

I després del sopar, res millor que una copa per a acabar un dia tan intens. Si et ve de gust un ambient chill-out et recomanem el Black Coffee. Una altra opció és visitar els pubs irlandesos: el St. John o el St. Patricks. Si t’agrada el Jazz, has de visitar El Refugio. Si per contra, eres amant del Rock, una bona opció serà L’Euterpe.

Ballar.

I si t’abelleix ballar o vols un ambient amb música més comercial, pots acudir al Danzáa Club o al Coimbra Pub. Una bona copa en algun dels nostres pubs per a finalitzar el dia mai ve malament, mentre comences a planificar la teua pròxima visita a casa nostra.

Allotjament

a Sant Joan

Si estàs cansat pots passar la nit amb nosaltres. Disposes d’una oferta turística interessant i variada adaptable a les teues necessitats. i vols allotjar-te en un lloc cèntric de la població, et recomanem l’hotel Vila de Sant Joan***, situat a la plaça de la Constitució, en plena zona comercial, i prop de la parada d’autobús de la línia 23, i la parada de taxis. A més, està situat a cinc minuts a peu del nucli antic, i a cinc minuts amb cotxe de les platges de Sant Joan i Mutxavista.

Si vols, per contra, allotjar-te als afores, et recomanem fer-ho en una típica casa de camp construïda en els segles XVII o XVIII en plena horta, l’hotel Torre de Sant Joan***. També tens l’opció de descansar en la partida de Santa Faç, en l’hotel Santa Faz***, al costat de la parada d’autobús, a pocs minuts del centre de Sant Joan. Una altra possibilitat interessant te l’ofereix el Complex Sant Joan Grup PSN, situat molt prop del Parc Municipal. Una altra opció és la de l’Hotel Abril***, situat a l’N-332, molt prop de la seua àrea de servei, i a mitjan camí entre Sant Joan, el Campello i la platja.