Descargables

SANT JOAN D'ALACANT, COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT

A Sant Joan d’Alacant estem compromesos a reduir el nostre impacte en el medi ambient, fent un ús eficaç i responsable dels recursos dels quals disposem. Per això et convidem que gaudis de tota la nostra oferta d’informació turística de manera sostenible.

Accedeix i ajuda’ns a fomentar els criteris de les tres erres «3R»: Redueix, Reutilitza i Recicla.Amb aquests senzills passos disminuïm la producció de residus i contribuïm amb això a la protecció i conservació del nostre entorn.

GUÍA TURÍSTICA 360º

Accedeix a la nostra Guia Turística en realitat virtual 360é i descobreix tota la nostra oferta turística des del teu telèfon intel·ligent o tauleta. Podràs interactuar amb els nostres recursos turístics, així com conéixer tota la seua història, perquè si alguna cosa té Sant Joan és un milió de secrets que explicar-te.

SANT JOAN D'ALACANT ESTÀ PROP DE TOT

L’eslògan turístic «Prop de Tot» no és casualitat. Els nostres veïns i visitants ens trien perquè des de la localitat pots accedir amb total facilitat a qualsevol destí de referència de la província d’Alacant alhora que gaudeixen d’un entorn tranquil, avantguardista i amable. Sàvies que des de Sant Joan d’Alacant pots arribar a Mallorca, Eivissa o Formentera sense necessitat d’usar el teu propi vehicle? Si vols saber com i contribuir amb això a una mobilitat sostenible només has de fer clic en el següent enllaç:

FULLET DE MOBILITAT

LLISTA DE CARRERS SANT JOAN D'ALACANT

A través de l’enllaç que trobaràs més a baix, podràs consultar la nostra Llista de carrers tantes vegades com el necessites. Però això no és tot, juntament amb la ubicació dels nostres carrers podràs veure representats totes les nostres modalitats turístiques, així com un catàleg dels nostres recursos de major interés. I tot això a la mateixa vegada que ens ajudes a reduir el consum de paper

ACCEDEIX A la LLISTA DE CARRERS DE SANT JOAN D’ALACANT

PLA TURÍSTIC – PASSEJA PER LA NOSTRA HISTÒRIA

En aquest pla turístic podràs trobar totes les possibilitats de turisme cultural, patrimonial i de naturalesa que ofereix el nostre destí. De manera senzilla i intuïtiva podràs conéixer on se situen totes les Torres de l’Horta, les Finques i Casas; les Esglésies i Ermites, els Parcs i Places, així com els nostres Camins Tradicionals.»

PLA TURÍSTIC – PASSEJA PER LA NOSTRA HISTÒRIA.

FULLETS DE INFO TURÍSTICA SANT JOAN D'ALACANT

A continuació podràs trobar quatre dossiers amb una completa varietat de contingut turístic sobre Sant Joan d’Alacant. En el primer podràs veure de forma sintetitzada i intuïtiva totes aquelles tipologies que pots trobar a la nostra ciutat. En el segon podràs informar-te sobre la nostra oferta cultural, un dels principals atractius del nostre municipi. El tercer i quart, estan dedicats a dues modalitats que fan del nostre destí un referent a la província d’Alacant: les nostres festes i el nostre compromís amb el medi ambient

DESCOBREIX SANT JOAN D'ALACANT PAS A PAS

No hi ha millor manera d’entrar en contacte amb el que ens envolta que recórrer caminant l’espai que pretenguem descobrir. Caminar ens permet observar, gaudir del que veiem, imaginar i somiar i, com diu Rubio remire “L’acte del caminar ens fa pensar i construir un món propi que oscil·la entre el real i l’imaginat”.

Sant Joan d’Alacant territori de encreuament de camins des del segle XIII ofereix hui al caminante un gran nombre de trams de camins històrics de l’Horta pertanyents al que llavors encara era la ciutat d’Alacant, que comptava amb un amplíssim terme municipal beneficiat per l’assentament i la repoblación cristiana després del domini islàmic. En el nostre apartat de Rutes Patrimonials podràs trobar diversitat de material per a recórrer Sant Joan caminant, fent running, amb bicicleta o com més t’agrade.

Fes clic sobre els següents enllaços si desitges descarregar-te les rutes en GPS o conéixer més sobre elles o accedeix als materials que t’oferim a continuació:»

DESCÀRREGA LA GUIA DE RUTES PER SANT JOAN
DESCÀRREGA LA GUIA DE RUTES PER LES TORRES DE L’HORTA