INSTRUCCIONS SOBRE FUITA *ROOM L’INCREÏBLE CAS DEL TRESOR DE SANT JOAN.

LUGAR DE COMIENZO: JARDINES DE LA CONCEPCIÓN, JUNTO AL PARKING DE COCHES.

DURACIÓ: 1H30min / 2H

AFORAMENT: NO HI HA

RESUM DE L’ESDEVENIMENT: Aquest esdeveniment organitzat per la Regidoria de Turisme es basa en la realització d’un recorregut a peu per la localitat. Dividit en 10 parades, es coneixerà la història del nostre municipi, però en un entorn de joc, és a dir superant proves, nivells i ajudant els protagonistes d’aquesta història a resoldre el cas del tresor de Sant Joan.

Es tracta d’un recorregut fàcil i senzill de 3,1Km de tipus circular, que es pot realitzar amb xiquets i persones amb mobilitat reduïda.

INSTRUCCIONS DEL JOC: Serà necessari descarregar l’app gratuïta izi.travel i buscar “l’increïble cas del tresor de Sant Joan”. Una vegada en el lloc de trobada s’hauran de seguir les instruccions que anirà marcant el joc de manera automàtica, que et faran avançar de parada en parada fins a arribar al punt final del recorregut i aconseguir resoldre el cas.

RECOMANACIONS: Es recomana portar aigua, calçat i roba còmoda, a més d’un telèfon o Tauleta amb connexió a internet i bateria suficient per a la realització del joc, ja que serà el tauler en tot moment.