BENVINGUT A

SANT JOAN

PROP DE TOT

Sant Joan d’Alacant et dona la Benvinguda!

Ens complau molt tindre’t ací per a mostrar-te tot el que la nostra localitat té per a oferir. Situada en el cor de la Costa Blanca, et brinda tot el que necessites.

La història del nostre estimat poble s’entrellaça amb l’encantador Camp d’Alacant, el qual ha deixat un llegat històric i patrimonial de gran importància al llarg dels anys. Hui dia, Sant Joan d’Alacant es troba entre les deu destinacions turístics de la província d’Alacant amb la capacitat hotelera més alta, comptant amb un total de 1.129 places. Este espai divers, acollidor i sostenible convida a veïns i visitants a triar Sant Joan com el seu lloc de confort.

Sant Joan d’Alacant està Prop de Tot.

El nostre municipi té tot allò que un visitant pot desitjar. Es troba prop de la platja, la muntanya, la capital, Alacant, i de destinacions turístiques com Benidorm, Dénia, Torrevieja o Xàbia.

A través dels anys, la nostra població ha aconseguit forjar un llegat patrimonial extraordinari, tant material com immaterial. Això ha sigut possible gràcies al treball en conjunt amb els municipis veïns i a la gestió magistral dels recursos naturals del nostre territori. Esta sinergia dona forma a l’oferta turística de Sant Joan d’Alacant, permetent que veïns i visitants gaudisquen en perfecta harmonia, del nostre entorn tranquil i acollidor.

Coneix

En esta secció, et convidem a descobrir els tresors del nostre municipi, des de béns materials que parlen del nostre passat fins a béns immaterials que celebren les nostres tradicions i els recursos naturals que ens brinda esta terra.

Turisme en Temps Real, segueix-nos en:

Festes en honor al Santíssim Crist de la Pau

V edició Fira Alacant Gastronòmica

VIII Fira Andalusa 2023

Notícies

Calendari Festes
Sant Joan 2023

Ja tens disponible el Calendari de Festes !!
Gaudeix de les festes del nostre poble al llarg de l’any.

Concerts de música, desfilades, cavalcades, *mascletás, focs artificials, *correfocs, *esmorzars, mercats medievals, etc… t’esperen als nostres carrers. 

Ja tens disponible les Agendes Culturals!!
Gaudeix dels múltiples activitats culturals que oferim a Sant Joan d’Alacant per a aquests mesos:

  • Concerts de música, cinema, teatre, exposicions, tallers, màgia

Agendes Culturals
2023

Sant Joan d'Alacant passa a formar part de la Ruta del Vi d'Alacant

Sant Joan d’Alacant s’incorpora a la Ruta del Vi oferint i enriquint l’oferta enoturística existent.

Descobreix

Dona'ns la teua opinió sobre el mercat municipal

Volem conéixer la teua opinió sobre el paper del comerç tradicional en el nostre municipi i com es pot millorar per a oferir-te una experiència de compra única i personalitzada. La teua opinió és important, per a respondre l’enquesta no necessitaràs més de 5 minuts. Gràcies.