La nit del Dimarts Sant a Sant Joan es va vestir de solemnitat amb la celebració de la Processó del Silenci, un esdeveniment que, any rere any, es convertix en un punt de trobada per a la fe i la meditació col·lectiva. Els carrers del nostre municipi es van omplir d’una atmosfera única, on el silenci sol era trencat pel ressò dels tambors i la llum dels ciris, guiant el camí de les sagrades imatges de Jesús Atado a la Columna i La nostra Senyora dels Dolores.

La processó va ser acompanyada pel Grup de Metalls de la Societat Musical La Paz, fidels portant cera, dones amb la tradicional mantilla, un grup de percussió, i la Coral Nou Començar el dia, que, amb les seues harmonies, va afegir una capa de solemnitat i profunditat a la nit.

Este esdeveniment no sols es va destacar per la seua bellesa i simbolisme, sinó també per ser un moment de profunda reflexió espiritual per a la comunitat. La combinació de la música, el recolliment, i la llum tènue va crear un ambient d’introspecció que va permetre als assistents connectar-se amb el significat més profund de la Setmana Santa.

La Processó del Silenci, amb la seua singular combinació de solemnitat i reflexió, continua sent un dels moments més esperats i significatius de la Setmana Santa a Sant Joan.