Sant Joan inicia la Setmana Santa 2024 amb la tradicional Processó de Palmes i Ramos, a través de diferents mitjans de comunicació s’ha convocat a tot el nostre municipi a compartir l’inici d’esta Setmana Santa, la qual ha començat amb la Benedicció de Palmes i Ramos, el trasllat processional de la imatge de Jesús Triunfante per llocs emblemàtics de Sant Joan, com la Plaça d’Espanya, Rambla, Plaza José Sala, Mossén Pedro Mena, Carmen, Plaza del Pou, Plaza de la Constitució.

La processó va continuar el seu recorregut pels carrers de Sant Joan, acompanyada per santjoaners, santjoaneres i visitants, les autoritats locals del municipi, el Rector de l’Església Sant Joan Baptista, Sant Roque, la Junta Major de Confraries i la Societat Musical La Paz que va estar a càrrec del tancament de la processó.

Després de finalitzar la processó, va tindre lloc la celebració de la Missa de Rams, a l’Església Parroquial de Sant Joan Baptista.

Des de l’Ajuntament de Sant Joan s’ha fet una crida a santjoaners, santjoaneres i visitants a participar i formar part activa de tots els actes programats per a la Setmana Santa 2024. A través de les plataformes digitals dels organismes governamentals de Sant Joan s’han compartit imatges dels millors moments d’este Diumenge de Rams.