La nit de Dijous Sant a Sant Joan es va convertir en un escenari de profunda reflexió espiritual amb la celebració del Viacrucis, un esdeveniment que, any rere any, reunix locals i visitants. Des de l’eixida de l’Església Parroquial, els fidels es van submergir en un recorregut il·luminat per ciris, creant un ambient de solemnitat i recolliment.

La imatge de Crist Crucificat, va ser portada pels fidels en un recorregut marcat per les 14 Estacions de la Passió i Mort del Senyor. L’itinerari, que va abastar punts emblemàtics del municipi com l’Església Sant Joan Baptista, la Plaça d’Espanya, i el Carrer Sant Antoni, va oferir als assistents un espai per a la meditació i la trobada personal amb la fe.

Acompanyats pel so del Grup de Percussió S. M. La Paz i les harmonies del Cor Nou Començar el dia, la ruta, especialment adornada amb la llum dels ciris, es va convertir en una sendera que van il·luminar els carrers de Sant Joan.

El Viacrucis ha sigut dins del calendari de la Setmana Santa local, no sols una manifestació de tradició, sinó també un moment clau per a la introspecció, fent d’esta processó una expressió viva de la seua fe i riquesa cultural.